Cuvinte.

Și ce frumos este atunci când, vezi cuvinte puse exact la locul lor, simple, dar care emană așa de multă energie, maleabilă și jucăușă, cu diverse semnificații și interpretări, atât de răsucite în valoarea lor, încât uneori, îți dau niște stări, îți trezesc emoții care mai de care mai puternice. Rămâi mut. Pentru o clipă uiți că sunt cuvinte, uiți că le-ai auzit, că au fost rostite, tot ce vezi și ce simți este emoție.

Acele momente, când niște simple caractere, așezate într-o ordine firească, după reguli și dogme, puse la rândul lor în alte potriveli, urmând o cale a semnificației, reușesc să creeze acel ceva în mintea ta, în conștiința ta, ceva ce se transmite prin tot corpul, prin fiecare celulă a organismului tău, care te face să simți fericire, tristețe, melancolie, dor, uimire, ură, deprimare, euforie și orice stare pe care ai avut-o sau încă n-ai cunoscut-o, acel ceva, este puterea reală și magică a cuvintelor. O putere mai presus de orice. O putere frumoasă, adevărată.

O măiestrie a energiilor care ne înconjoară. O putere asupra cuvintelor, necesită o măiestrie a energiilor din jurul nostru. O canalizare echilibrată și o minte deschisă. Nu oricine oferă cuvintelor putere, așa cum nu oricine știe cum să folosească cuvintele cu o valoare energetică potențială. E ceva magic și real, în același timp când niște vorbe care transmit o informație, au puterea de a da o stare celui care vede sau aude acele cuvinte, să le și simtă semnificația, să fie copleșit de ce aude, sau de ce vede.

Eu unul, mă număr printre acele persoane care iubesc cuvintele și iubesc să le vadă cum creează emoții și sentimente. Iubesc și cred că au o putere nemărginită. Cred, de asemenea că o imaginație bună alături de cuvintele potrivite creează emoție, stare, pasiune și dragoste.  Tu ai putere, ai magie, ai cuvintele potrivite?

Totuși până la urmă, cuvintele dezbracă femeia…

Leave a comment